Kunstgras Lelystad

Maak uw tuin compleet met het meest natuurlijk ogende kunstgras

Naast bestrating kunt u bij Koole ook terecht voor kunstgras. We voorzien uw tuin van natuurlijk ogend kunstgras waar u weinig omkijken naar heeft. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten kunstgras: van budget gras, materiaal voor sportvelden of kunstgras van de hoogste kwaliteit. Geen tuin maar enkel een balkon? Ook voor appartementen kunnen we kunstgras leveren en aanleggen. Uw balkon heeft er nog nooit zo groen bijgelegen.

Wilt u kunstgras zelf leggen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij leveren graag het product aan u en geven u het beste advies hoe u het zelf kunt leggen. Met jaren ervaring in kunstgras helpen we u graag hiermee. Voor legmateriaal en accessoires bent u ook bij ons aan het juiste adres. We verkopen deze tegen aantrekkelijke prijzen en vertellen u graag hoeveel u nodig heeft voor het aantal vierkante meter dat u besteld heeft.

Voordelen van kunstgras

✓ Onderhoudsarm

✓ Weersbestendig

✓ Slijtvast

✓ Tot 10 jaar garantie

Kunstgras kopen

We maken het u zo makkelijk mogelijk om de perfect kunstgrassoort te kiezen die past bij uw situatie. Er is kunstgras in ons assortiment dat u langs uw zwembad kan (laten) leggen, op uw balkon of in een speeltuin. Bij ons in de showroom kunt u verschillende samples zien en als u geen tijd heeft om naar de showroom te komen, kunnen wij deze samples ook gewoon naar u toesturen met de post. In onze webshop hebben we verschillende soorten kunstgras om uit te kiezen. Hieronder hebben we een van onze topproducten (Kunstgras King) verder uitgelicht.

Natuurlijk kunstgras

Zoekt u het meest natuurlijk ogende kunstgras om uw tuin compleet te maken? Met Kunstgras King zit u helemaal goed. Deze soort bestaat uit meerdere kleuren, waardoor het bijna niet van echt gras te onderscheiden is.

Natuurlijk kunstgras

Vraag vrijblijvend een sample aan

Bent u nog niet zeker welk type u wilt kopen? Dat begrijpen we volledig. Kunstgras is niet zomaar een aankoop dat spontaan gedaan wordt. Er zijn meerdere factoren die spelen bij het uitkiezen van precies de juiste soort kunstgras voor uw tuin, balkon, zwembad, speeltuin of zelfs sportveld.

Naast een bezoek aan onze showroom in Almere (op afspraak), kunnen wij u tevens vrijblijvend een gratis sample opsturen zodat u de juiste keuze rustig thuis kunt maken. U kunt dan bijvoorbeeld de samples vergelijken met uw huidige gras en de structuur van het gekozen kunstgras voelen. Een sample zegt ook meer dan een foto, dus wij raden u zeker aan om een sample aan te vragen.

Contactgegevens

Koole Kunstgras
Zandzuigerstraat 60a
1333 HD Almere

info@koolekunstgras.nl
0640612142

Koole Kunstgras