Bestrating Lelystad

Voor vakwerk bestrating bent u bij Koole aan het goede adres

✓ Eerlijk over prijs

✓ Deskundig advies

✓ Al jaren vakwerk

Zoekt u een specialist op het gebied van bestrating in Lelystad? Dan bent u bij Koole Bestrating op het goede adres. We staan bekend om ons precieze werk, vakkundige afwerking en duidelijke en directe communicatie. U weet precies wat u krijgt voor een goede prijs. Wij zijn niet de goedkoopste in Lelystad, maar bij ons krijgt u wél de kwaliteit die uw bestrating verdient.

Bekijk hieronder een paar projecten die wij opgeleverd hebben voor tevreden klanten. Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Maak gebruik van ons makkelijke offerteformulier of bel ons op onderstaand nummer. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor advies over uw sierbestrating.

Projecten bestrating Lelystad

Beoordelingen

[9] “We wisten van tevoren niet precies wat voor bestrating mooi zou staan in onze tuin en buitenserre. We kregen super advies van Koole Bestrating hierin en hebben nu een heerlijke tuin voor zowel de zomer als de winter!”

Familie Hooghoudt, Jol

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Hoewel we gevestigd zijn in Lelystad hebben we ook regelmatig straatwerk afgeleverd buiten Lelystad. In het verleden hebben we in Almere, Dronten, Amsterdam, Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Weesp, Ochten en nog veel meer plaatsen gewerkt. We staan dan ook open voor opdrachten buiten Lelystad.

Is het mogelijk bij jullie om kunstgras te laten leggen?

Ook voor uw kunstgras kunt u bij ons terecht. Koole Kunstgras levert tegen een goede prijs kunstgras van de hoogste kwaliteit. Door dit te combineren met het aanleggen van uw sierbestrating bent u in één keer verzekerd van een prachtige tuin.

Hoe kan ik het beste mijn bestrating schoonmaken?

Regelmatig uw bestrating schoonhouden is key om uw sierbestrating prachtig te houden. Zorg ervoor dat bladeren snel weggeveegd worden, er geen ander vuil blijft liggen op uw straatwerk en dat niets in uw bestrating kan trekken, zoals oliën. U kunt het beste met een zachte bezem borstelen als uw bestrating droog is. Door met (schoon) water na te spoelen, haalt u ook de laatste restjes vuil van uw straatwerk af.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies over uw bestrating. We helpen u graag aan een eerlijke offerte en hopelijk een succesvolle samenwerking!

Contactgegevens

Koole Bestrating
Vijzelweg 47
8243 PM Lelystad

info@koolebestrating.nl
0626716994

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag: 7:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 15:00

Zondag: Gesloten

Contactformulier invullen