Over Koole Bestrating Lelystad

We zijn een stratenmakersbedrijf gevestigd in Lelystad (Noordersluis). Koole voert projecten uit voor particulieren en bedrijven, van Lelystad, Almere, Dronten tot Nieuw-Vennep en Amsterdam. We zorgen ervoor dat uw straatwerk voorzien wordt van de beste sierbestrating. Strak gelegd en zorgvuldig samen met u uitgekozen. Door onze duidelijke communicatie weet u precies waar u aan toe bent. Onze tevreden klanten zeggen genoeg over onze dienstverlening! Naast (tuin) bestratingen zijn we ook leverancier van en gespecialiseerd in het leggen van kunstgras.

Voordat we aan een klus beginnen krijgt u eerst uitgebreid advies. Door samen goed door te spreken wat er en hoe alles gaat gebeuren zijn beide partijen 100% op de hoogte van de werkzaamheden. We streven dan ook altijd naar het behalen van het beste resultaat. Uw tuinbestrating zal er tip-top uit komen te zien.

Offerte aanvragen bestrating Lelystad en omgeving

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op onderstaand nummer. U kunt ons ook een bericht sturen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.