Bestrating Dronten

Voor het beste straatwerk kiest u Koole Bestrating

✓ Eerlijke offerte

✓ Persoonlijk advies

✓ Ook kunstgras

Voor strak straatwerk zit u goed bij Koole Bestrating. We hebben door de jaren heen met veel succes meerdere sierbestrating projecten opgeleverd in Dronten. We helpen u graag bij het aanleggen van het straatwerk in uw droomtuin. Vanaf het eerste contact en de (vrijblijvende) offerte tot aan de laatste steen die in de bestrating gaat: Koole staat bekend om duidelijkheid, vakwerk en professionaliteit.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bestrating Dronten? U kunt hieronder enkele van onze projecten bekijken. Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 26 716 994 of door ons offerteformulier in te vullen.

Projecten bestrating Dronten

Beoordelingen

[10] “Geweldig werk afgeleverd! Onze sierbestrating heeft er nog nooit zo strak ingelegen. Ze hebben het snel opgeleverd zonder dat we er zelf veel last van hadden.”

Henny en Jan, Dronten De Munten

Veelgestelde vragen

In welke regio werken jullie?

We zijn werkzaam in een brede radius om Lelystad Almere heen. Door de jaren heen hebben we in heel Flevoland, maar ook in Amsterdam, Nieuw-Vennep, Kampen en andere steden straatwerk opgeleverd.

Kan ik ook kunstgras laten leggen door jullie?

Dat is zeker mogelijk! Wij kunnen naast sierbestrating ook gelijk kunstgras leggen voor u. Voor een schappelijke prijs krijgt u dan kwaliteit kunstgras in uw tuin dat vrijwel niet van nep te onderscheiden is. En u bent in één keer voorzien van een prachtige en complete nieuwe tuin.

Wat is de beste manier om mijn bestrating schoon te houden?

Als u wilt dat uw bestrating mooi en schoon blijft dan is het essentieel dat u ervoor zorgt dat vuil niet te lang blijft liggen. Veeg met een zachte bezem bladeren en ander vuil weg en laat geen motoroliën of andere vloeistoffen intrekken in uw straatwerk. Door dit regelmatig te doen en hier goed op te letten blijft uw straatwerk eruit zien alsof het gisteren net gelegd is.

Neem contact met ons op

Voor een deskundige en vrijblijvende offerte kunt u via onderstaande manieren contact met ons opnemen. We leveren graag prachtig straatwerk op voor u in Dronten.

Contactgegevens

Koole Bestrating
Vijzelweg 47
8243 PM Lelystad

info@koolebestrating.nl
0626716994

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag: 7:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 15:00

Zondag: Gesloten

Contactformulier invullen voor bestrating Dronten