Sierbestrating Almere

Bij Koole Bestrating bent u verzekerd van vakwerk

✓ Vrijblijvende offerte

✓ Eerlijk advies

✓ Waar voor uw geld

Wilt u uw tuin vernieuwen en bent u daarvoor opzoek naar dé sierbestrating specialist in Almere? Koole Bestrating is de partij die u zoekt. Onze tevreden klanten kenmerken ons als precies, vakkundig en professioneel. We houden van duidelijke en directe communicatie, zodat beide partijen precies weten wat het eindresultaat moet zijn. Hoewel we niet de goedkoopste stratenmaker in Almere zijn, zorgen wij er wel altijd voor dat u de beste kwaliteit krijgt als het gaat om uw sierbestrating.

Bent u beniewd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijken dan hieronder een aantal projecten die we opgeleverd hebben. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of deskundig advies voor sierbestrating voor uw huis in Almere en omstreken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06 26 716 994 of ons offerteformulier in te vullen.

Projecten sierbestrating Almere

Beoordelingen

[10] “Aanrader, ik kan niets anders zeggen. In omgeving Almere de beste. We hebben bij meerdere partijen offertes opgevraagd, maar kregen het beste en eerlijkste advies bij Koole.”

Familie Kaper, Oostvaardersbuurt

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Koole Bestrating is werkzaam in en buiten de regio Almere – Lelystad. We hebben verschillende opdrachten opgeleverd buiten Almere in Biddinghuizen, Diemen, Nieuw-Vennep, Amsterdam, Dronten, Ochten en andere plaatsen.

Is het mogelijk bij jullie om kunstgras te laten leggen?

Bent u op zoek naar kunstgras voor uw nieuwe tuin? Naast sierbestrating kunnen wij ook gelijk kunstgras voor u leggen. Realistisch kunstgras tegen een geweldige prijs: dat kunt u van Koole Kunstgras verwachten. In één keer een compleet nieuwe tuin!

Hoe kan ik het beste mijn bestrating schoonmaken?

Zorg ervoor dat u regelmatig uw bestrating schoonhoudt. Daarmee voorkomt u dat het straatwerk te aangetast wordt en altijd prachtig blijft. Veeg bladeren snel weg, laat geen andere vuil op de bestrating liggen en zorg ervoor dat niets in uw bestrating kan trekken, zoals bijvoorbeeld motoroliën. Met een zachte bezem borstelt u uw bestrating. Doe dit wel als het droog is.

Neem contact met ons op

Voor deskundig advies over uw sierbestrating in Almere kunt u ons via onderstaande contactgegevens bereiken. We stellen graag voor u een deskundige offerte op.

Contactgegevens

Koole Bestrating
Vijzelweg 47
8243 PM Lelystad

info@koolebestrating.nl
0626716994

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag: 7:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 15:00

Zondag: Gesloten

Contactformulier invullen